вторник, 10 мая 2011 г.

Бажання - пастка чи...


           Вектор бажання. Для того, щоб мати бажання, треба знаходиться в тому, що протилежне йому. Бажання є вектором. Я перебуваю тут, але хочу піти звідси і переміститься в протилежне. Як тільки ви отримуєте реалізацію бажання, ви не можете це більше бажати. Як тільки бажання здіснене, воно зникає. А здійснене воне тоді, коли ви отримали те, що хотіли. Бажання весь час вас тримає в горизонталі.
           Для бажання досить дві позиції, дві точки полярності: розумний - дурний, хворий - здоровий, бідний - багатий ... і називаючи одну з них - поганий, ви стрімголов, біжите до - хорошого, але коли ми його досягаємо, то все перевертається, і ви починаєте бігти від нього, називаючи його - поганим , до іншого, яке тепер називаємо  хорошим . Насправді, люди хочуть не виконання своїх бажань, люди хочуть бажати. Навіщо мені бажати бути чоловіком якщо я і так чоловік? Навіщо мені хотіти бути багатим, якщо я з моменту народження і так багатий? Так, іноді немає грошей, але це не скасовує моє багатство. Наше засудження кого-небудь є зворотний бік нашої провини. Ми відчуваємо провину за те ж саме,  що засуджуємо в інших. Бачити це - є показником вашого пробудження.
         Що цікаво: для того, щоб відчути себе щасливим, нічого не потрібно, як просто приміряти це відчуття. Але ж так не цікаво. Ми на стільки звикли, що повинна бути причина для радості…, що просто забуваємо, що це таке. Це не дивно, адже за допомогою очей ми можемо сприйняти лише видиму реальність, а це становить 5%, ми не можемо бачити як бажання в «польовому» посторі уже реалізовується, ми не можемо бачити потоку нейтріно, та що нейтріно навіть атомів;). Ми так влаштовані, і ніяк по іншому , як через тіло, ми не можемо сприйняти реальність. Все просто: бачу - значить є; відчуваю на дотик - значить існує; чую - значить  щось створює шум; відчуваю через нюх – від чогось іде аромат.
         Але це не означає, що нічого не відбувається, в т.ч. і те, що бажання не почало здійснюватись.
         Розуму потрібні докази, ось основна проблема, що тримає нас та не дає бажанню втілитися. Маленький секрет: якщо ми чогось хочемо, ми вібраційно знаходимось у стані відсутності цього у нашому житті. У стан відсутності притягується тільки відсутність бажаного, тобто хочемо хотіти. Щоб бажання проявилось, потрібно резонувати як два камертони, що звучать на одній частоті : з однієї сторони - вібрація (частота) бажання, а з іншої  Ви - джерело вібрацій, що відповідає частоті бажання. Якщо Ви знаходитесь у стані того, що бажаного у вас немає , то ви випромінюєте вібрації, які не будуть резонувати із вібраціями бажання, і відповідно воно не проявиться у вашому житті або це відбудеться тоді , коли Вам вже цього не потрібно.
Ось як все просто, на теорії звичайно… Але це не причина не зробити цього на практиці. А стосовно володіння, то ще Будда говорив: «Ваш розум володіє такою властивістю , що може перенести вас через час, і дати повністю відчути як це, коли бажання здійснилося »Це і є відчуття володіння ,  потрібні вібрації.


Комментариев нет:

Отправить комментарий