пятница, 22 апреля 2011 г.

Універсальний Закон


УнІверсал [лат. Universalis -  загальний, всезагальний]. По мірі того як ми проживаємо своє життя, кожен стикається з певними питаннями, ставить цілі, вирішує проблеми і так відбувається постійно . Є певні події, на які ми реагуємо і відносимо їх до задовільних чи незадовільних. Подія і переживання - це все, що є! І кожну наступну подію ми створюємо для того, щоб пережити певний емоційний стан.
По - дія -  те, що наступає після певних дій. Початком діяльності є бажання, що служить ніби передчуттям (з рос. - предвкушение) . Це ніби аванс ентузіазму , що дається природою, для реалізації задуманого на практиці. Самі по собі обставини нейтральні, але розум влаштований таким чином, що все вимірює, аналізує  та називає по іменам. Життя дуальне. Воно розкривається перед нами через нашу  моральність. І завжди буде те і інше. Завжди буде добре і погане. Завжди буде успіх і завжди буде поразка. У цьому сама природа людського буття, а також необхідність  проживання усього спектру людських переживань.
Чим більше ти знаєш, що відбувається, тим більше ти знаєш, що відбувається. Коли відповідей більше, ніж питань, це призводить до певної ясності, а відповідно, і до впевненості у своїх силах. У останні роки все більше і більше людей почали цікавитися питанням саморозвитку  і активно відвідувати тренінги по підвищенню особистої успішності. Це досить звичайний процес, так як він викликаний загальним підвищенням рівня життя. Сьогодні людям більше не потрібно займатися виживанням і вони мають можливість частину свого часу та ресурсів направити на саморозвиток.
 Одним із джерел, що служить для підняття рівня свідомості є певна категорія фільмів. До них можна віднести фільм Люка Бессона «Ангел А», роботу братів Вачовскі «Матриця».
Зовсім інше місце у цій категорії займає  фільм «Секрет» (The Secret) . Цей фільм є методичним, у ньому розповідається про те, як і що потрібно робити людині, щоб стати джерелом позитивних змін. Фільм розкриває Універсальний Закон і дає  зрозуміти його принципи. Суть ЗАКОНУ ПРИТЯЖІННЯ така: я ПРИТЯГУЮ у своє життя все, чому приділяю увагу, енергію і концентрацію розуму, будь це позитивним чи негативним. Я сам це вибрав для себе , свідомо чи несвідомо.
ФОРМУЛА ПРИТЯЖІННЯ : думки + емоції = ПРИТЯЖІННЯ. Все те , про що ми думаємо, що відчуваємо, доказуємо  - все це завжди сильніше! БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ! Думки, що підсилюються почуттями, ідентичні тому, що ми притягуємо у своє життя.
 Для того, щоб іти по життю із впевненістю, потрібно систематизувати наші спостереження і вивести їх у зручну для користування форму. Зробивши це, ми отримаємо чудовий інструмент, за допомогою якого зможемо вирішити масу проблем. Ми проявляємося у житті в кожен момент часу, перебуваючи у певному емоційному стані,  що і є тим «пальним»,  яке дозволяє досягати значних результатів. Розглянемо емоції дещо з іншої перспективи,  ніж зазвичай. Саме емоції  являються ключем! Позитивний емоційний стан – це трамплін до успіху. Емоційне розчарування – це першопричина організаційних невдач і сімейних конфліктів.
Емоції потрібно вивчати на практиці, тому що, це можна робити. Вони не залежать від теорії  і, по - суті, будь - яка з емоцій, будь то радість чи зліть, проявляється і відчувається у всіх однаково.
Еквівалентом плинної емоції та настрою являється вібрація. Слово «вібрація» нерідко використовують, описуючи настрій чи почуття, відчуття сприйнятого і взятого при тих чи інших обставинах. Наприклад, говорять: «Від цієї дівчина іде позитивна вібрація», або « З цього місця мені передалася негативна вібрація». Тобто цими словами описується стан душі, почуття, яке в даний момент ви переживаєте.
Загалом існує 2 види вібрацій: позитивні (+) і негативні (-). Будь - яке відчуття змушує нас випромінювати і посилати у всесвіт вібрацію, позитивну чи негативну. Слова, які описують емоційний стан, потрапляють або в категорію позитивних вібрацій, або у категорію негативних вібрацій. Фактично,  ми – постійні генератори вібрацій. Абсолютно у кожен момент часу нами володіє певна емоція і настрій. І у цей самий момент, прямо зараз, відчуте вами побуджує вас випромінювати позитивну чи негативну вібрацію – хвилю.
Ось де вступає у силу Універсальний Закон Притяжіння. Він підпорядковується законам фізики : універсальна енергія навколо всіх і кожного  реагує на вібрацію, посилаючи у відповідь  точно таку ж  - позитивну чи негативну. Зовнішній світ є відображенням того, що у вашому внутрішньому світі. Уявіть собі: певна людина прокинулася в понеділок зранку, вона роздратована, її вібрація – негативна. І до тих пір, поки вона випромінює негативну вібрацію, Закон Притяжіння реагує на це , підсилюючи її за рахунок такої ж, надісланої у відповідь. Тому необхідно навчитися свідомо випромінювати  ті чи інші вібрації, і, як наслідок,  взаємодіяти із Законом Притяжіння з користю для себе.
УнІверсал [лат. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий